4 d’ag. 2010

Gira asiàtica (II): Messi, Messi i Messi

L’actual Pilota d’Or ha estat el protagonista de la jornada. Fins a tres vegades: matí, tarda i nit. Primer en un acte promocional amb Herbalife, rodejat de nens que volien tocar de prop el seu ídol o com a mínim endur-se una fotografia signada.

A la tarda, a la sala de premsa. Ell no hi ha comparegut, però el seu nom ha acaparat el protagonisme, en boca de Guardiola. El tècnic del Barça ha estat rotund per justificar l’absència de l’argentí en el partit contra el combinat de la K-League: “En principi no jugarà. Només ha fet un entrenament. No està per competir. Que jugui demà és un risc. Si juga, no podrà competir. Si estigués bé jugaria. Amb només un entreno no podem arriscar.” L’anunci de Guardiola, un cop traduït al coreà, ha estat demolidor per als periodistes coreans, que han reaccionat decebuts a l’uníson, mentre els periodistes catalans ens ho miràvem amb una mica de distància.

Un cop finalitzada la roda de premsa, un membre de l’organització del partit ha informat, a la mateixa roda de premsa, que el FC Barcelona tenia l’obligació contractual de fer jugar Messi com a mínim mitja hora, amb una penalització econòmica en cas d’incompliment. Al mateix temps que això passava, Messi despertava l’admiració dels prop de 2.000 aficionats que hi havia a l'entrenament al Sangam World Cup Stadium. Cada cop que tocava la pilota, un ‘ooohhhh’ se sentia a les grades. Exactament el mateix que s’havia sentit a la sala de premsa, però amb un sentit totalment diferent.

A la nit, el protagonisme de Messi s’ha traslladat fins al Mayfield hotel & resort de Seül on es troba allotjat l’equip. El promotor del partit s’hi ha presentat per parlar amb els responsables del club i demanar explicacions. Amb la ja coneguda absència dels internacionals espanyols, la no presència de Messi al partit era, segons el seu parer, del tot injustificable. Fins i tot, una qüestió d’honor. Ha calgut esperar fins ben entrada la mitjanit per pactar un acord i un comunicat. Messi jugarà.

Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada