16 de maig 2010

A ‘L’internauta’ parlant del Barça

Aquesta setmana he estat a ‘L’internauta’, el programa degà de la ràdio catalana sobre Internet i tecnologia, amb més de 15 anys en antena. Presentat pel periodista Vicent Partal (amb compte de twitter @vpartal), director de Vilaweb, hem parlat del Barça, de les opcions de guanyar la lliga, de la presència del FC Barcelona a la web i a les xarxes socials… i de l’Ipad. 

De fet, ha estat la primera vegada que en veia un, malgrat que encara no se’n distribueixen a l’estat  espanyol. Hem compartit tertúlia amb Amadeu Abril, Joan Jofre i Jordi Borda (@jordiborda), periodista d’esports de Catalunya Ràdio.

L’experiència ha estat profitosa i ha servit per comprovar ‘in situ’ que es pot fer un programa sobre internet i noves tecnologies sense caure en excessius  tecnicismes. Crec que una de les virtuts del Vicent Partal amb aquest programa és la facilitat que té per convertir-lo en un espai amè (el format de tertúlia hi ajuda) i allunyat del risc de caure en un programa només per a especialistes en la matèria. Aquí podeu escoltar el resultat del programa, que s’ha emès aquest dissabte 15 de maig a Catalunya Ràdio.


En aquest link hi trobareu l’accés al programa que es presenta com a ‘Conversa amb el bloguer David Saura, autor del blog sobre el Barça: davidsaura.blogspot.com’. M’ha fet  gràcia perquè és la primera vegada que algú em defineix com a bloguer. La meva experiència en la matèria és curta (només cal mirar l’arxiu de posts, a la dreta d’aquest text) però confio que serà intensa perquè fa mesos que em voltava la idea d’obrir aquest blog. Aquesta definició m’ha servit per qüestionar-me què hagués posat jo per defeinir-me. ‘Periodista’ s’adiu més a la meva activitat i sobretot a la meva voluntat vital. De fet, en la majoria de llistes de Twitter on hi apareixo hi surto com a periodista. Tan se val. Ja diuen que el nom no fa la cosa.

PD: La foto és la que vaig publicar al twitter, amb l'Ipad de Joan Jofre, mente el Vicent Partal el manipulava (l'Ipad, és clar).

Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada