25 de maig 2010

Tres coses que m’han sobtat de l’Inter

L’Inter de Milà és el nou campió d’Europa. Amb un segell futbolístic propi i molt personal (podrien afegir-se molts més adjectius, però me n’estaré de fer-ho), els italians agafen el relleu del Barça i aconsegueixen el seu primer triplet, per bé que per camins diferents als dels blaugranes. El colofó d’aquesta temporada dels italians va arribar al Santiago Bernabéu. Però més enllà del que va passar als 90 minuts del partit, m’agradaria parlar de tres coses que van succeir abans i després de la final i que m’han sobtat. Us les apunto a continuació:
  • Tres dies abans de la final, el diari 'Marca' publica la primera part d’una entrevista en exclusiva a Mourinho, on el tècnic de l’Inter de Milà parla obertament de l’interès del Reial Madrid per fitxar-lo.
  • Minuts després d’aconseguir la tercera Copa d’Europa, el president i propietari de l’Inter de Milà, Massimo Moratti, va baixar a la gespa i, amb la medalla de campions al coll, va sumar-se a la foto dels campions. Mourinho era al seu costat abraçant-lo.
  •  Tal com ja va fer quan el Porto va guanyar la Champions al 2004, Mourinho tampoc va celebrar, de tornada, el títol amb la seva afició. En aquest cas, ni va viatjar amb els seu jugadors cap a Milà.
Potser hi dono massa trascendència als tres fets i cadascun té arguments suficients per justificar-se per si mateixos. En la lluita per saber si es tracta d’una obsesió personal, he fet l’exercici de tornar a llegir els tres apunts, canviant els noms dels protagonistes: on hi surt Mourinho hi he posat Guardiola i on es parla de Moratti hi he posat Laporta. Potser ara s’entén millor el que volia explicar.

Share/Bookmark

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada